Tignes-Val d' Isere

8 de gen. 2011

Aquests dies de festa els hem aprofitat per anar a fer esqui de pista als Alps, concretament a Tignes-Val d' Isere.
El viatge des de Sabadell dura unes 7 hores, practicament tot per autopista. L' allotjament es a casa el Michel, un monitor que tambe ofereix habitacions amb esmorçar inclos per 25 €/la nuit.
Marxem amb l' Albert i la Montse despres del dinar de cap d' Any, a 2/4 de sis. Arribem a quarts d'una. No hi ha problema, ens esperen.

L' endema, com que estem cansats, decidim anar a les pistes de http://www.saintefoy-tarentaise.com/. Son petites.  El Michel ens fa una estona de clases, i per acabar el dia, baixem fora pista fins al poble (La Masure). Ens acompanya el fill d' en Michel, l' Antonio, que nomes te once anys. L' esqui fora pista als Alps esta ben vist i permes, tot al contrari dels Pirineus.


Dilluns, dimarts i dimecres anem a Tignes i Val d' Isere.  Son molt mes grans que qualsevol pista del Pirineu. Dilluns, malgrat el fred que fa (-13º) decidim pujar a la Gran Motte. La neu aqui dalt esta fantastica.


 Els remuntadors son mots rapids, practicament tots desembragables. Fins i tot hi ha dos funiculars subterranis rapidisims.


L' expereriencia es fantastica i segur que repetirem.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.