Mauberme, 30 d'octubre de 2011

31 d’oct. 2011

Aquest cap de setmana hem anat a la Vall d'Aran a pujar el Mauberme.
Cap dels dos no hi havia estat, i ja feia temps que ens rondava pel cap.
Vam marxar el disabte de Sabadell fins a Bagergue on vam agafar la pista que puja per la Vall d'Unyola durant 7 km fins al punt on es desvia el GR, una mica més amunt de la Borda de Callaus.
Diumenge al matí hem pujat tot xino xano per un camí molt còmode fins al Llac de Montoliu, on hem tingut unes vistes fantàstiques del Mauberme reflexades al llac.

Pincela?

Aneto i Maladetes

Mauberme
Des d'aquí hem deixat el GR a la dreta i hem seguit a l'esquerre un camí amb marques grogues i fites que va pujant cap a la paret rocosa del Mauberme fins que salta un collet a l'altre banda. Aquest camí continua amb fites fins a la base de la canal ample que fent ziga-zagues segueix fins a dalt del cim.
Hem torobat una mica de neu a partir del collet, però hem pogut arribar bé a dalt del cim.Ens pensàvem que el Mauberme era més difícil, però realment és seguir un camí fins a dalt del cim. I per fer-ho més rodó, ha fet molt dia i les vistes tardorenques han valgut molt la pena.

Aqui hi ha el track.

1 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ara sense neu veig que s'hi pot entrar força endins amb el cotxe no? a l'hivern ha de ser una pencada i el tram final durot.

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.