Leffer's a la Vall d'Aran, 18 i 19 de gener del 2012

25 de febr. 2012

El cap de setmana passat vam anar amb la colla dels Leffer's a fer esquí de muntanya a la Vall d'Aran. Els Leffer's són el grup de running amb qui a vegades va el Miquel.
El divendres ens vam trobar tots 11 al refugi Rosta: els germans Roger i Oriol Sellent, el Quico i la Mireia, l'Esteve i l'Enric, l'Anna, el Xavi, el Pau i el Miquel i jo. Tot sopant vam decidir que de moment dissabte faríem el Baciver, que és un cim no gaire difícil tenint en compte que l'Enric era el primer cop que provava això de l'esquí de muntanya.

El dia va ser genial i la neu també:

Veure el vídeo que ha fet el Pau.


Baixant la neu era pols, i pel tub fins a les pistes va ser genial.

Com que no ens vam cansar gaire (alguns.....) vam deicidir fer una pujadeta extra per les pistes. Però valga'm Déu, això de pujadeta es va convertir en PUJADOTA!. La Mireia ens va anar convencent per pujar una mica més, i més i més i més fins a dalt de tot del telecadira. Però llavors va venir el millor: el Miquel va proposar: i si els hi diem que ens vinguin a buscar a baix a Baqueira? I quina bona idea que va tenir. Així ja ens tens fent una llarga baixada per les pistes amb una neu fantàstica. Com ens ho van fer pagar la resta........
Al vespre vam tenir la companyia de l'Antonio i la Mariona, que alguns feia molt temps que no els vèiem, i després vam anar a sopar al Rosta.
Tot sopant vam decidir que diumenge pujaríem al Tuc del Port de Viella.
Però diumenge no va fer tant bon temps, i a poca estona del coll vam decidir que ja era hora de baixar.


Tot plegat un cap de setmana genial i amb bona companyia.


Paqueton!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.