Intent Cresta del Gargantillar, 25 de juny del 2011

29 de juny 2011

Després d'haver menjat la coca amb xocolata desfeta de casa els tiets, i d'haver fet el dinar per celebrar totes les celebracions del maig i juny, hem marxat cap a Andorra per passar el cap de setmana.
Hem anat a dormir al final de la carretera dels Cortals d'Encamp, on hi ha una estació intermitja del funicamp, i encara hi feia fresqueta.
El dissabte hem començat a pujar cap al refugi d'Ensangents, on després de perdren's una mica volent seguir el track que havíem marcat amb el mapa de l'Alpina, hem decidit seguir les indicacions del camí, i així hem arribat còmodament al refugi, on hem parat una estona per esmorzar.


Des d'aquí ja hem vist la cresta, que es veu una primera part més difícil i després ja sembla més senzilla.

Ens hem enfilat fins a un collet que marca la guia, i després d'encordar-nos hem començat a progressar.



De seguida hem vist que potser era una mica massa difícil per nosaltres, i tot i que hem provat de saltar algun tram per sota, i tornar a enfilar la cresta, hem decidit baixar per l'altra banda cap a la Coma dels Llops.


Posant els peus en remull.
Fins a baix als Llacs secs, ha sigut molt bonic, però a partir d'aquí el camí s'ha perdut i hem anat una bona estona caminant per sobre els rododèndroms com dues cabretes, fins que poc abans del Pas de la Clau hem tornat a recuperar el camí, i llavors ja ha sigut flors i violes fins al cotxe.

Travessant el riu pel Pas de la Clau
Després de desasuar-nos i descansar una estona i de fer els estiraments, hem decidit baixar fins a Escaldes on hem anat a l'Alpesport a comprar un mapa nou d'Andorra. Llavors hem pujat fins al llac d'Engolasters on pasarem la nit a l'aparcament. Com que encara és d'hora, decidim donar la volta tot passejant pel llac.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.