Castellgalí, 4/06/11

4 de juny 2011

Avui hem fet una sortida de btt amb doble objectiu: anar provant el genoll de l'Eli amb la bici, i buscar un lloc des d'on fer la foto de Montserrat que volem pel menjador.
Hem triat una ruta que surt des de Manresa i va fins a Castellgalí pel costat de la carretera, i torna a Manresa per la banda oest. (Hem escurçat la ruta 1108 de la web Cicloide).
Hem marxat tard de casa, i hem arribat a Manresa a les 11:30h, i després de dubtar si sortíem o no pel temps, hem decidit provar-ho. Tot i així als 15 minuts ens hem hagut de refugiar sota el pont.

El primer tram és molt urbanitzat, i llavors seguiex el camí de Sant Jaume que passa per Monserrat fins a Castellgalí. Des d'aquí, un cop surts de les urbanitzacions ja millora, i és per aquí per on vindrem a fer la foto.
A partir d'aquí ens ha tornat a ploure dos cops més. El primer molt curt només ha donat temps d'entrar a l'aixopluc.

Però el segon ha durat ben bé una hora plovent a bots i a barrals, i miraculosament estàvem al costat d'un xiriguito abandonat que ens ha anat de maravella.


Quan ha parat, hem continuat, i ens hem trobat uns cucs de terra gegants. Sort que els del nostre compostador no són d'aquesta mida!!!


Finalment, hem arribat de nou a Manresa, una mica molls, ja que ha seguit plovent  tota la resta del camí, i ens hem jalat la Kirch i les cireres. Boníssim!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.