Roca encavalcada, 22/05/11

22 de maig 2011

Ja que avui toca anar a votar, decidim fer una sortida curta pel matí.
La primera idea era anar a Montserrat, però el pare ahir ens va proposar seguir un track que havia fet ell per la zona de la Font del Llor i la Roca encavalcada.

El Marquet de la Roca
Aparquem passat el Marquet de la Roca, i seguim cap al Coll d'Eres passant per la Font del Llor. El camí puja i anem sols fins al coll, on decidim esmorzar mentre veiem tota la gent que puja o baixa de la Mola i el Montcau. Decidim saltrar-nos la pujada al Montcau, així que continuem seguint el camí de la Mola, on ens trobem el Jordi Massip i la Montserrat, que resulta que anàven a fer una part del mateix recorregut que nosaltres. Continuem junts, i de seguida girem a l'esquerre per veure les 3 tombes visigòtiques.

Montserrat des del camí de les tombes

Tornem al camí principal, i al cap d'una estona tornem a tombar a l'esquerre per baixar al cingle que ens permet veure la Roca encavalcada i l'Agulla Mitjana des de dalt. També tenim molt bona vista de la Màquina de tren.


L'Agulla mitjana

La Màquina de tren
Arribem fins al Paller i d'aquí tornem enrera, per acabar baixant per un camí un xic emboscat fins a sota de la Roca encavalcada.

Roca encavalcada des de baix
Des d'aquí desfem un curt tram, i seguim baixant fins que arribem  de nou al Marquet de la Roca.


I cap a casa a dinar i a votar.

1 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Molt bona la foto de la roca encavalcada! ja pots donar gràcies al Ferran que aquests tracks valen la pena. La zona de les Fogaroses és sorprenent.

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.